Tietoja yrityksestäYrityksestä

Vaikka yritykseni on nuori, niin minulla on silti vankka kokemus keittiöalan töistä niin ala carte- ja henkilöstöravintoloista sekä myös jonkin verran suurtalous puolelta. Näitä kaikkia osa-alueita yhdistellen olen pyrkinyt luomaan jokaisesta tilaisuudesta asiakkaan näköisen juhlan, joka jää mieliin myös makujen ansiosta.
Palvelumme on joustavaa ja hyväntuulista. Kaikki toimintamme lähtee liikkeelle tuoreista raaka-aineista ja einesten käytön välttämisestä. Nämä asiat tekevät ruuasta maukkaan ja kotoisen makuista, joka on myös ollut tavaramerkkimme.
Yritykseni monipuolisen toiminnan mahdollistaa pyörillä kulkeva keittiö, jonka suunnittelu lähti liikenteeseen noin neljä vuotta sitten järjestäessäni isoja sikajuhlija ystävälleni. Mietittyäni asiaa päätin aloittaa idean toteuttamisen. Vaunun rakentaminen kesti odotettua kauemmin koska mallikappaletta ei ollut ja asennus tehtiin kuin palapeliä kokoamalla. Mutta nyt vaunu on ollut toiminnassa ja herkkuja on pystytty toimittamaan mitä erilaisimpiin juhliin, joissa vastaan otto on ollut erittäin hyvä. Vaunusta pystyn loihtimaan niin "street foodia" tai vaikka perinteistä pitopalvelua tilanteen mukaan.